Web Analytics

Wat is Web Analytics? Web Analytics is het structureel bijhouden van de data van uw online kanalen. Deze data help ons om er voor te zorgen dat uw online marketing activiteiten geoptimaliseerd worden. Een meer geoptimaliseerde marketing aanpak zorgt voor meer relevante bezoekers en daardoor dus ook voor een hogere conversie van uw product of dienst.

Neem contact op

Onze aanpak

Het filteren en het juist interpreteren van de verzamelde data helpt u met het beter begrijpen van uw doelgroep. Hierdoor weten we waar uw onderneming het beste op kan inspelen. Doordat we dit weten kunnen wij de levensduur van de klanten verlengen.

Onze Web Analytics specialisten zetten met de verzamelde data uw doelgroep of klanten altijd centraal. Door de verkregen kennis zorgen we ervoor dat de customer-journey vloeiend verloopt.  Dit betekent dat de conversie van uw dienst of product zal stijgen.

Nadat we samen een plan hebben opgesteld, nemen onze marketeers het werk uit uw handen en gaan ze hard aan de slag met het verzamelen en condenseren van de data. Bij Peech geloven we in meten is weten. Met maandelijkse rapportages blijft u altijd op de hoogte van de ontwikkelingen en is de samenwerking transparant.