Zoekmachine optimalisatie

Wat verstaan we onder zoekmachine optimalisatie? Zoekmachine optimalisatie omvat alle online marketing activiteiten die ervoor zorgen dat uw website organisch beter te vinden is in de zoekmachines. Een geoptimaliseerde website zorgt voor meer relevante bezoekers en daardoor dus ook een hogere conversie van uw dienst en/of product.

Neem contact op

Onze aanpak

Een goed geoptimaliseerde website hangt af van een aantal criteria die door de zoekmachines zelf zijn opgesteld. Door deze zo correct mogelijk uit te voeren kan uw website veel autoriteit verkrijgen en hierdoor hoger in Google verschijnen.

Bij Peech maken wij een SEO-plan dat past bij uw onderneming. Wij hebben ruime ervaring met SEO-aanpakken afstellen op de klant. Door deze aanpak hebben wij toonaangevende resultaten behaald.

Nadat we samen een plan hebben opgesteld, nemen onze marketeers het werk uit uw handen en gaan ze hard aan de slag met het verbeteren van uw website. Stapsgewijs bereiken of overtreffen wij uw verwachtingen. Met maandelijkse rapportages blijft u altijd op de hoogte van de ontwikkelingen en is de samenwerking transparant. SEO bij Peech betekent resultaat!