Zoekmachine adverteren

Search Engine Advertising, kortweg SEA is het inkopen van advertentieruimte bij zoekmachines als Google, Bing en Yahoo.  Deze advertenties verschijnen boven de organische resultaten en vallen zo meer op. Strategisch handelen met deze advertentiemethode levert meer relevante bezoekers naar uw website.  Meer relevante bezoekers betekent een hogere conversie van uw dienst/product.

Neem contact op

Onze aanpak

Om te beginnen stellen wij een SEA-strategie op die bij  uw onderneming past. Onze marketeers zijn Adwords gecertificeerd en hebben veel ervaring met SEA-strategieën opstellen voor onze klanten. Zij weten dus precies wat voor aanpak uw onderneming nodig heeft.

Nadat het plan is opgesteld kunnen onze marketeers aan de slag met het opstellen van uw SEA-campagne.  Belangrijke elementen voor uw campagne zijn de biedingen, zoekwoorden en advertentieteksten. Deze elementen worden gemeten en geoptimaliseerd door onze SEA-specialisten.

Wat echter steeds meer prioriteit geniet is het belang van het bereiken van de juiste doelgroep op de juiste plek en tijd. Verder is het belangrijk dat iedere bezoeker op de juiste landingspagina terecht komt. Dit doen wij door de landingspagina’s goed aan te laten sluiten bij de zoektermen en advertenties. Door hier goed op in te spelen bereikt u zeer relevante bezoekers, die tot meer  conversie leiden dan door slechts een simpele campagne aan te zetten.

Wij houden uw resultaten en informatie gedetailleerd bij om het vervolgens zo duidelijk mogelijk aan u uit te leggen. Dit doen we omdat wij bij Peech geloven dat een transparante samenwerking de enige optie is.