Social Media Advertising

Social Media Advertising is de verzamelnaam van alle marketingactiviteiten die uitgevoerd worden via uw sociale kanalen. Denk hierbij aan Facebook, Instagram en Youtube.  Strategisch handelen met deze advertentiemethodes levert meer relevante bezoekers naar uw website.  Meer relevante bezoekers betekent een hogere conversie van uw dienst of product.

Neem contact op

Onze aanpak

Om te beginnen stellen wij een Social Media strategie op die bij  uw onderneming past. We bepalen hoe wij uw doelgroep het beste kunnen bereiken. Dit doen we door een juiste combinatie te maken tussen welk medium en de manier waarop we deze doelgroep nieuwsgierig krijgen.  Onze marketeers zijn gespecialiseerd in het opstellen en doorvoeren van deze Social Media strategieën. Zij weten dus precies wat voor aanpak uw onderneming nodig heeft.

Nadat het plan is opgesteld kunnen onze marketeers aan de slag met het opstellen van uw Social Media campagne. Belangrijke elementen voor uw campagne zijn de biedingen, zoekwoorden en advertentieteksten. Deze elementen worden gemeten en geoptimaliseerd door onze Social Media experts.

Natuurlijk houden wij u geregeld op de hoogte van de resultaten en de mogelijke vervolgstappen omdat wij bij Peech geloven dat een transparante samenwerking de enige optie is.